ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Meditrina Pharmaceuticals ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα φαρμακοποιών και έμπειρων επαγγελματιών του χώρου των φαρμακευτικών επιχειρήσεων.

Το 2010 η Meditrina Pharmaceuticals έγινε μέρος της Synapsis Group of Companies, ένα Group με εταιρείες που καλύπτουν τη γεωγραφική περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και παρουσία στην Ελλάδα (Meditrina Pharmaceuticals Ltd), την Κύπρο (Synapsis Cyprus Ltd), τη Ρουμανία (Solartium Group Srl), τη Βουλγαρία (Synapsis Bulgaria Ltd) και τη Μολδαβία (Solartium Pharma Srl).

Η Meditrina Pharmaceuticals, με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει 31 εργαζομένους. Η δύναμη πωλήσεων είναι χωρισμένη σε 4 ομάδες, που καλύπτουν σχεδόν όλοι την επικράτεια, και αποτελείται από 23 επιστημονικούς συνεργάτες και 4 διευθυντές πωλήσεων.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η Meditrina Pharmaceuticals, από το 2003, επενδύει σε ένα εταιρικό μοντέλο το οποίο βασίζεται στην προσφορά ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων αλλά και υπηρεσιών στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά. Η φιλοσοφία πίσω από το μείγμα των προϊόντων πηγάζει από τη βαθειά γνώση του φαρμάκου και των αναγκών της φαρμακευτικής αγοράς στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια.

Επενδύοντας στην έρευνα και ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων από το 2014, η Meditrina Pharmaceuticals έχει αυτή τη στιγμή ένα σύνθετο και διαφοροποιημένο μείγμα προϊόντων ικανό να διατηρήσει την εταιρεία ανταγωνιστική και σε τροχιά ανάπτυξης, εν μέσω ενός πολύ δύσκολου επιχειρηματικού και οικονομικού περιβάλλοντος, με αυξανόμενο ανταγωνισμό και προκλήσεις.